Om KEY CONSULT

Om KEY CONSULT Search & Selection

Med KEY CONSULT Search & Selection som samarbejdspartner får du frigjort ressourcer til det, der giver indtjening for dig og din virksomhed. Du vil opleve en smidig og professionel løsning af dine rekrutteringsudfordringer til en fornuftig og fair pris.

Vi er ikke verdens største rekrutteringsfirma, men måske netop derfor er hver eneste opgave vigtig for os, og vi kan garantere, at den får vores fulde opmærksomhed. Vi er et stærkt team og vi arbejder målrettet og kvalitetsbetonet. Vi har altid fokus på vigtigheden af, at din virksomhed får den helt rigtige medarbejder rekrutteret til den konkrete stilling.

Vi er ikke som de andre – vi giver lidt mere!
Vi har nemlig valgt at gå et skridt videre i rekrutteringsopgaver, hvor vi også tilbyder virksomhed og ny medarbejder et forløb efter ansættelsen, så vi bedre sikrer, at det rigtige match forbliver det rigtige match – også når det bliver hverdag!

Du kan som kandidat og jobsøgende også føle dig i helt trygge hænder hos os. Vi har meget foks på, at det er mennesker, vi har med at gøre og at det er vigtigt at handle etisk og medmenneskeligt korrekt. Diskretion er for os en selvfølge.

KEY CONSULT Search & Selection løser rekrutteringsopgaver på alle niveauer. Hvis du har fået lyst til at vide mere, så klik dig videre på hjemmesiden – eller endnu bedre: Ring til os og få en snak.

Preben Askjær (indehaver)

Jeg har i en lang årrække beskæftiget mig med ledelse og rekruttering. Erfaringerne er høstet gennem mange års ansættelse i den finansielle sektor og derefter adskillige år i rekrutteringsvirksomheder eller som selvstændig. I alt er det blevet til godt 37 år på lederposter – heraf 13 år på direktørposter.

I mere end 20 år har jeg beskæftiget mig med rekruttering og dermed beslægtede HR-opgaver og har haft tæt samarbejde med andre rekrutteringsvirksomheder, som jeg har løst tungere opgaver for.

Der er ikke to opgaver, der er ens, for der er ikke to virksomheder, der er ens. For mig er det vigtigt at sætte mig ind i virksomhedens kultur og værdier, så jeg kan finde den helt rigtige medarbejder.

Så det hele starter med en god og grundig samtale om opgaven,
og jeg slipper den ikke, før alt er på plads.

Nøgleord: Ærlighed – Troværdighed – Ansvarlighed – Kvalitet

Certificeret i Extended DISC person profilanalyse.

Kontakt Preben Askjær direkte på telefon 2970 7058 eller mail: preben@keyconsult.dk

Freya Chalotte Askjær (partner)

Med 11 års solid HR- og rekrutteringserfaring fra to mellemstore danske virksomheder i bagagen, er jeg partner og konsulent i KEY CONSULT Search & Selection.

Jeg skaber tillid, som gør det muligt at opnå en åben og ærlig dialog. Jeg er dedikeret og passioneret, har et stort drive og elsker samtalens kunst. Og så er jeg praktisk, intuitiv og lyttende. Jeg ser muligheder frem for begrænsninger og kan begå mig på alle niveauer – også på direktionsgangen. Jeg har desuden en baggrund indenfor coaching og terapiens verden, hvilken jeg gerne gør brug af, når det drejer sig om at få personlighed og værdier i spil.

Jeg er certificeret i profilværktøjerne MPA, ACE og EASI (www.master.dk)
samt Extended DISC (www.hrsolutions.dk).

Nøgleord: Passion, ærlighed, tillid, kommunikation og kvalitet.

Kontakt Freya Chalotte Askjær direkte på telefon 3145 1124 eller mail: freya@keyconsult.dk

 

Extended DISC

Extended DISC® Behavioural Profiling er et analyseværktøj, der er baseret på adfærdsmæssige teorier, der har været brugt i over 80 år. Det er baseret på fundamentet af Dr. Carl Guvtav Jung.

MYHRSOL

Online rekrutteringssystem vi anvender i dagligdagen til en strømlinet og effektiv rekrutteringsproces

En specialistopgave

De fleste, der har prøvet det ved, at ansættelse af en ny medarbejder ikke bare er noget, man klarer i et snuptag. Det er en udfordrende og ressourcekrævende proces, hvor det rigtige match skal findes i første forsøg.

KEY CONSULT Search & Selection har prøvet det før – endda mange gange. Vi ved, hvad der skal til for at en rekrutteringsproces ender med det rigtige resultat – og forbliver det rigtige resultat!

Udover at kandidaten selvfølgelig skal besidde de forudsatte kvalifikationer, er det også vigtigt at vide, om den pågældende passer ind i virksomhedens kultur og den øvrige personalesammensætning. At ansætte den rigtige medarbejder til jobbet er en specialistopgave, hvor erfaring, intuition og menneskekendskab går hånd i hånd med en professionel tilgang til opgaven.

I KEY CONSULT Search & Selection er vi blandt andet certificerede i Extended DISC Person Analyse, som er et anerkendt redskab til at afdække og identificere grundlæggende adfærdstyper. Vi er også certificeret i Masters analyseværktøjer, som anvendes, hvis det findes relevant.

Vi tilbyder

Hos os har kunden altid mulighed for at påvirke processen og kan vælge selv at løse dele af opgaven eller lade os lave hele arbejdet. Derved frigøres der tid til det, der giver indtjening i virksomheden.

Det betyder konkret, at du kan bede os om hjælp til de enkelte dele af opgaven, som du evt. har brug for, hvad enten det drejer sig om gennemlæsning af ansøgninger, screening af kandidater eller brug af profilværktøjer.

Vi har valgt at sammensætte et par produktpakker, som vi anbefaler, men du kan altid sammensætte det anderledes og efter dine behov. Du kan læse mere om vores produktpakker under Produkter. Det vigtige for os er, at du får løst din opgave tilfredsstillende og med godt resultat – på kort sigt, men også på lang sigt.

Gennemførte opgaver

KEY CONSULT Search & Selection løser rekrutteringsopgaver på mange forskellige niveauer, herunder et bredt udsnit af de løste opgaver:

Salg: Sælger, salgsassistent, Account Manager, Key Account Manager, After Sales Manager, Customer Realations Manager, intern sælger, intern salgsansvarlig, kundekonsulent, salgschef, butiksassistent, tøjsælger, teknisk sælger og teknisk salgschef.

Kontor: kontorassistent, personlig assistent (PA), personalekonsulent, beregner, bogholder, projektkoordinator, indkøber, intern indkøbsansvarlig, telemarketing-medarbejder/Phoner.

Leder- og chefstillinger: Adm. direktør, Country manager, fabrikschef, forretningschef, kvalitetschef, lagerchef, produktionschef, produktionsleder, projektleder, regnskabschef, servicechef, værkfører, værkstedschef, chefkonsulent, Club Manager, byggeleder, administrationsansvarlig, afdelingsleder, teamleder.

Ingeniører: Design-, Maskin-, Produktions-, Udviklings-, VVS-, Konstruktions-, Geotekniker.

Andet: El-installatør, konstruktør, kornhandler en gros, kundemodtager/Indskriver til bilhus, køletekniker, montør, portmontør, printoperatør, produktionsplanlægger, robotoperatør, salgs- og marketingmedarbejder, servicemontør, servicetekniker, svinefarmsbestyrer til dansk gods, teknisk assistent, webredaktør.